Köögis meisterdasid Männiku jaoskonna liikmed peakokk Merini taktikepi all (või pigem supikulbi all) head ja paremat õppuritele raskete koolitükkide vahele kõhutäiteks. Tegemisi ja toimetamisi olid käed-jalad täis, nii et piltigi pakutavatest söökidest polnud aega teha.
Koos sai toitlustatud kahe õppepäeva jooksul ca 40 õppurit-instruktorit ja välja jagatud ka lisaportsjone, ilmselt maitsesid Merini väljapakutud menüüga toidud kursuslastele hästi.
Halvaakreem 1portsjon: 150g 37g halvaad (meie magustoidus kasutasime rummi ja rosinatega halvaad) 37g kohupiima (meil oli vanillikohupiim) 37g rõõska koort 35% 37g hapukoort 20% 10g suhkrut(panime poole vähem) Vanillisuhkur Sidrun(pigistasime sidrunimahla, maitse järgi)
http://retseptid.err.ee/Pastaroad/4e2697c1-e1e9-46e5-92da-0214606913da
| ||
Naiskodukaitse tegevus
Väljaõpe, Tegevusvaldkonnad, Mentorlus, Tegevusplaan, Eelmised sündmused, Sündmuste arhiiv, "Ole valmis!" äpp
Tutvustus
Väärtused, Struktuur, Põhikiri, Sümboolika, Võsu õppe- ja puhkekeskus
Ajalugu
Enne II maailmasõda, Taasloomine, Virtuaalne muuseum, Naiskodukaitse juhid ajaloos, Aastaraamatud
Ringkonnad
Alutaguse, Harju, Jõgeva, Järva, Lääne, Põlva, Pärnumaa, Rapla, Saaremaa, Sakala, Tallinn, Tartu, Valga, Viru, Võrumaa
Astu liikmeks
Võta ühendust oma elukohajärgse ringkonna esinaise või instruktoriga, kontaktid leiad ringkondade alt. Loe liikmeks astumisest veel edasi..
Meie, naised
Sissejuhatus, Keskjuhatus, Persoonilood, Kõne Isamaale